Ajută tortul să spună ceva cu toppere și mesaje decupate

     Viața printre torturi și prăjituri e superbă. Nimic nu se compară cu mirosul dulce al fiecărui ingredient și cu modul în care pasta de zahăr se modelează în cele mai interesante forme posibil. Au fost sute de clienți cu sute de dorințe diferite pentru figurinele de pe torturi, dar încă nu a fost cineva care să ceară ceva ce nu se poate modela din pastă de zahăr. E o plăcere să vezi cum torturile iau viață atunci când sunt ornate cu fel de fel de forme din această ”plastelină” cu care ”se joacă” patiserii. 

 


  Sunt superbe torturile care au o temă prin care fie înfățișează o pasiune sau un lucru plăcut pentru sărbătorit, sau prin care subliniază un eveniment din viața sărbătoritului. Aceste teme dau viață torturilor și le face cu atât mai plăcute pentru cei prezenți la eveniment. 

    Totuși, parcă ceva lipsește. Ce să fie oare? Este mesajul pe care îl transmite tortul celui care îl primește. Fie că îi spune La mulți ani, fie Te iubesc, sau alte declarații de dragoste și evenimente specifice, toate aceste mesaje trebuie transmise într-un fel sau altul. Până nu de mult era scris cu frișcă sau cremă pe tort, dar pe torturile decorate, un mesaj scris fie nu mai încape, fie nu este potrivit. 

    Așadar, toate aceste mesaje se pot aplica prin toppere și mesaje decupate din lemn. Acestea pot fi simple sau pe băț, pe modele de floare, sau pe papioane inscripționate. Toate acestea se regăsesc într-o diversitate mare pe CumperiCreativ.ro, cu mesaje foarte diferite și care pot face diferența și pot transmite mesajul foarte clar, în plus, putând fi păstrate ca amintire de către sărbătoriți.

Comentarii

  1. Top 10 casino games to play in 2019 - FilmfileEurope
    Popular slots 넷마블머니상 are slots 블랙 잭 such as 바카라사이트 Wolf Gold, The Lion King, The Big Bass 사설토토 직원 후기 샤오미 Bonanza and Pirate Gold. The best 토토 코리아 games to play in 2019.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Perfect Event la NUNTA de la A la Z