Degustare prajituri si deserturi fara zahar si Bio - Mai Dulce Baia Mare

Cofetaria Mai Dulce din Baia Mare organizeaza sambata 8 iunie la magazinul MaiDulce de pe bd-ul Bucuresti nr. 8 Baia Mare, o degustare speciala cu noi sortimente de prajituri - Fara Zahar si prajitura Bio. Detalii pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1939583292813760/

Prajituri fara zahar

Prajitura cu banane si prajitura visine realizate 100% din ingrediente Bio. Acestea vor fi disponibile intr-un timp foarte scurt si la vanzare ca produse Bio, procesul de certificare fiind inceput.

Cu siguranta, alaturi de feliile de tort RAW VEGAN noile deserturi de la Cofetaria Baia Mare Mai Dulce vor fi preferatele tuturor celor care cauta o alternativa dulce indiferent de dieta pe care o urmeaza.

Noile sortimente vor fi disponibile in curand si ca blaturi sau creme in torturile personalizate.
Va asteptam sambata pentru a discuta despre ceva mai dulce si mai sanatos pentru voi si familia voastra.

https://www.MaiDulce.ro


Ce inseamna BIO? (bio = ecologic = organic = eco)

Inseamna faptul ca pe intreg procesul de productie a unui produs, incepand de la cultivarea materiei prime si pana la finalizarea procesului de productie, rezultand produsul finit, s-au folosit numai substante naturale, ecologice.

Produsele certificate astfel sunt obţinute din ingrediente rezultate în urma unor tehnologii nepoluante,
în care nu s-au utilizat organisme modificate genetic, îngrăşământ şi pesticide de sinteză, stimulatori şi regulatori de creştere.

De exemplu, un produs de brutărie: pe solul unde se cultivă grâul ecologic utilizat nu se folosesc îngrășăminte chimice, nici nu se stropesc plantele cu insecticide și pesticide chimice, se folosesc doar substanțe naturale pentru creșterea plantelor. Solul, a fost, la rândul său, condiționat minim 2-3 ani, nu a fost tratat cu îngrăşăminte chimice, doar organice, pentru a crește semnificativ fertilitatea solului și pentru a restabili echilibrul ecosistemului. Celelalte ingrediente din produs sunt și ele de proveniență ecologică.

Alimentele pot fi marcate ca fiind „ecologice” numai dacă cel puţin 95% din ingredientele lor
agricole sunt ecologice. Ingredientele ecologice din alimentele neecologice pot fi enumerate ca
ecologice pe lista ingredientelor cu condiţia ca aceste alimente să fie produse în conformitate cu
legislaţia privind agricultura ecologică.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajută tortul să spună ceva cu toppere și mesaje decupate

“Nunta de la A la Z”, un eveniment menit să aducă bucurie