Restaurantul Curtea Veche a organizat prima Nunta de proba la Baia Mare

Desi e postul Pastelui, sambata aceasta, 6 aprilie 2019, viitorii miri si cuplurile care se pregatesc de un eveniment important in viata lor, au fost invitati la un eveniment inedit: Nunta de Proba.

Evenimentul organizat de restaurantul Curtea Veche de pe str. Margeanului nr. 6A, chiar langa Value Centre Baia Mare, a inceput la ora 16:00 cu o degustare de aperitive realizate de bucataria restaurantului, prajituri pentru candybar si diverse sortimente de torturi, creme, glazuri de la Cofetaria Baia Mare Mai Dulce si desigur, bauturi de la Drunk in Love.


O gama noua de monoportii pentru candybar si cake bar a fost prezentata de Cofetaria Mai Dulce, toate sortimentele putand fi degustate in premiera de cei prezenti.Organizatorii si partenerii lor, s-au asigurat ca participantii pot vedea diverse aranjamente florale artificiale si naturale, plus alte decoruri si decoratiuni specifice pentru nunta, realizate de Maria Dunca si Floraria Cristina.

Grupul Red&Black a oferit celor prezenti o demonstratie de dansuri plina de energie iar un moment special a fost marcat de Balerinele Loredanei. Viitorii miri au putut invata primii pasi din coregrafia pentru dansul mirilor cu un coregraf specializat si intr-o atmosfera incendiara, prin gheata carbonica si baloane de sapun.

De muzica s-a ocupat DJ Adrian Fanatan iar Vedeography By Florin a surprins cele mai interesante momente ale evenimentului atat foto cat si video. (pe care speram sa le primim in curand pentru a vi le prezenta si voua)

Intrarea a fost libera iar atmosfera a fost una foarte intima si cei care au ales sa participe au putut interactiona si afla detaliile dorite de la toti cei prezenti.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajută tortul să spună ceva cu toppere și mesaje decupate

“Nunta de la A la Z”, un eveniment menit să aducă bucurie