Degustare de prajituri si torturi pentru evenimente. Baia Mare Mai Dulce

Cofetaria Baia Mare Mai Dulce organizeaza inaintea sarbatorilor de Paste ultima intalnire cu viitorii miri si organizatorii de evenimente pentru a prezenta oferta de prajituri pentru cake bar si candybar si torturi pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.

Intalnirea face 2 face este probabil ultima ocazie majora inaintea sezonului de nunti 2019.

"Invităm organizatorii de evenimente și viitorii miri la locația noastră de pe b-dul București nr. 8, sâmbătă 13 aprilie începând cu orele 16:00, pentru a descoperi cele mai delicioase prăjituri și deserturi pentru un eveniment de vis.

Vă oferim spre degustare gama de produse disponibile pentru sezonul 2019 și vă stăm la dispoziție pentru a raspunde la toate întrebările voastre sau a vă oferi sfaturi utile."

Cei prezenti pot afla direct de la Ana Braghis, Managerul cofetariei care mai sunt sambetele disponibile pentru nunti pana la finalul anului si pentru cei care doresc sa incheie un contract la fata locului ne sunt asigurate oferte speciale.

Confirmarea participării se poate face la tel.: 0757605570 sau printr-un mesaj pe pagina de facebook Cofetăria Mai Dulce. https://www.MaiDulce.ro

Si pentru ca ne-am propus ca la fiecare articol de pe blog sa avem si o intrebare pentru cititori, intrebarea zilei de azi este:

Voi cum preferati un candy/cake bar ? Design extravagant si prajituri putine si marunte sau prajituri pentru a-I satura pe toti nuntasii ?  Desigur, intrebarea vine in contextul in care nu se face rabat la calitate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajută tortul să spună ceva cu toppere și mesaje decupate

“Nunta de la A la Z”, un eveniment menit să aducă bucurie