Candybar Baia Mare - recenzii facebook

Baia Mare nu duce lipsa de oferte diverse si diversificate pentru candybar.Daca analizam pagina Candy bar Baia Mare by Andreea Corodan putem observa ca este una dintre cele mai apreciate pagini.

Peste 1400 persoane apreciaza Candybar Baia Mare si unii client au lasat si review-uri despre experienta lor.

Important este ca toate persoanele care si-au exprimat opinia pe facebook au oferit paginii CandyBar BaiaMare un scor maxim, cinci stelute fiecare. O evaluare foarte importanta pentru a convinge pe toti cei care iau decizii importante in viata lor, precum cea de a-si contracta servicii de decor si aranjamente pentru prajituri la nunta sau botez, uneori chiar si la majorate.

Dintre cele mai interesante sau printre cele mai sugestive se regasesc urmatoarele feedback-uri:
Ancuta Tmle s-a multumit sa exclame doar atat: Superb!
Nu stim daca Maria Calauz a cumparat sau a colaborat cu Andreea Corodan dar a postat o impresie pozitiva, spunand ca Arata minunat si ca felicita autoarea! (probabil opinia este baza pe pozele de pe pagina facebook)
Vasile Craciun a lasat o recomandare in limba engleza, care sa convinga pe toata lumea sa apeleze la aceste serivicii: "Cel mai fain candybar pe care l-am vazut eu pana in prezent! Felicitari si mult succes in continuare!"
Renata Mihalcea a fost cucerita si se anunta a fi client fidel pentru ca a avut un candybar de vis iar Andreea a reusit sa faca o treaba minunata.
Lore Dana ofera 5 stelute pentru ca a avut parte de candybar delicios si servicii exceptionale.
Rus Catalin Vasile recomanda cu incredere produsele si serviciile paginii
Adriana Agoston spune ca totul a fost peste asteptari, incepand de la decor pana la prajiturele. Recomanda cu mare drag.
Nicoletta Bodea abia asteapta sa mai guste din bunatatile Candy bar Baia Mare.

Voi ce parere aveti ? Vrem sa aflam si noi pentru ca ne dorim sa punem cap la cap toata oferta de prajituri si aranjamente candybar din Maramures. Asteptam cu interes opiniile voastre.
Articol scris pentru http://CandyBarBaiaMare.ro Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajută tortul să spună ceva cu toppere și mesaje decupate

“Nunta de la A la Z”, un eveniment menit să aducă bucurie