“Nunta de la A la Z”, un eveniment menit să aducă bucurie

Expozitia “Nunta de la A la Z”, organizat şi anul acesta de Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, este un eveniment de referinţă atât pentru îndrăgostiţii care s-au hotărât să se căsătorească, cât şi pentru oamenii de afaceri care activează într-unul dintre domeniile legate, într-un fel sau altul, de organizarea unui moment festiv precum nunta.

Târgul are loc la Centrul de Instruire şi Marketing din Baia Mare (Aleea Expoziţiei nr. 5) şi este unul regional, reunind atât firme din Nordul –Vestul ţării, cât şi potenţiali clienţi din această zonă. După cum au precizat organizatorii, momentul desfăşurării evenimentului nu a fost ales întâmplător. Este vorba despre începutul anului, când majoritatea viitorilor miri îşi planifică nunta, şi despre luna februarie, care stă sub semnul iubirii, datorită Zilei Îndrăgostiţilor – Sfântul Valentin şi a mai neaoşului Dragobete.

Chiar dacă expoziţia nu reuneşte extrem de multe firme, ea a fost foarte diversă, reuşind să satisfacă cerinţele complexe ale unei nunţi de amploare. De la cofetării şi brutării la florării, de la furnizori de servicii foto-video la saloane de înfrumuseţare, de la magazine de rochii de mireasă şi pantofi pentru asemenea ocazii la firme care oferă băuturi fine, de la agenţi economici care produc sticle şi borcănaşe pentru mărturii, precum şi alte tipuri de ambalaje, la meşteri care oferă bijuterii aparte pentru nunţile tradiţionale sau moderne, găseşti de toate la « Nunta de la A la Z » .

În general, reprezentanţii acestor firme sunt oameni tineri şi care, deşi se confruntă cu multe probleme, pentru că nu e uşor să fii antreprenor, au o energie încăpăţânată, o dorinţă de a merge până la capăt, de a face lucrurile să funcţioneze. Sunt oameni care sacrifică mult din timpul lor pentru afacerea căreia i-au dat naştere, oameni care muncesc până la epuizare, oameni care învaţă să îşi facă singuri promovarea, totul pentru a supravieţui într-o economie nu prea prietenoasă şi într-un mediu de afaceri în care concurenţa este mare. Ei sunt partea frumoasă a României, sunt oamenii cu iniţiativă şi cu dorinţă de progres.

Pe de altă parte, în ceea ce îi priveşte pe potenţialii clienţi care trec pragul târgului, aceştia sunt, în marea majoritate, cupluri tinere. Intră ţinându-se de mână, primesc cu interes fluturaşi, pliante şi cataloage de la expozanţi, la unele standuri se opresc şi cer informaţii suplimentare. Mai sosesc, desigur, şi mame cu fiicele lor, tineri cu soacrele lor, sau chiar familii întregi. Ba chiar şi unele cupluri care, atunci când expozanţii le oferă materiale informative, îşi arată verighetele şi se amuză. În general, atmosfera este una relaxată, prietenoasă, ajutată şi de muzica bună care se aude vag în boxe.

“Nunta de la A la Z” este, una peste alta, o experienţă frumoasă, care creează conexiuni şi care produce bucurie, atâta timp cât oamenii de afaceri şi clienţii sunt, deopotrivă, serioşi şi flexibili. La urma urmei, atât unii, cât şi alţii, îşi doresc ca nunta planificată să fie un moment memorabil şi, dacă se poate, perfect. Iar pentru asta, niciun efort nu trebuie precupeţit.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ajută tortul să spună ceva cu toppere și mesaje decupate